Forza Fighters

Sesongoppkjøringen er i gang igjen

Herrene hadde en positiv start på sesongoppkjøringen i mai og juni med nytt trenerteam og en god del nye spillere i troppen. Til tross for at korona-situasjonen satte en kraftig demper på innebandytreningene har man fått trent godt fysisk og hatt flere titals økter på skianlegget i Bjønndalen og friidrettsbanen på Rotnes. Siste trening før ferien var 1. juli, og etter det ventet nesten fem uker med ferie og egentrening.

Mandag denne uken var man omsider samlet igjen til fellestreninger. Hovedbase denne uka er på Rotnes der man skal gjennomføre fire økter i løpet av uka med alt fra hurtighet, styrke og utholdenhet på programmet i tillegg til innebandy.

SESONGOPPKJØRING: Patrik Bergkvist og Sindre Buraas. Foto: Tor Anders Dalland

I løpet av de nærmeste ukene har vi en del nye spillere vi skal presentere. Vi skal også informere litt nærmere om hvordan resten av sesongoppkjøringen til herrene blir, samt ta en nærmere prat med noen av gutta på laget.

← Kimsander Ingebretsen har signert   |   Silja Berge Moe er tilbake i Gjelleråsen! →