Forza Fighters

Julie Noer klar for Gjelleråsen!

Vi har gleden av å offentliggjøre at Julie Noer er klar for Gjelleråsen. Julie kommer fra BMIL der hun har vært en del av eliteserielaget de siste sesongene. 20-åringen kan spille både løper og senter, og har signert en ettårskontrakt med klubben.

Vi ønsker Julie lykke til videre med sesongoppkjøringen, og med god hjelp fra damelaget kan dere lese hva lagets nyeste tilskudd selv hadde å si om overgangen.

– Jeg har stor tro på fremtiden i GIF. Jeg tror at vår unge tropp over tid kan utvikle seg til å bli et lag som kjemper i toppen. Ambisjonene mine individuelt er å kunne bidra med poeng og å tørre å utfordre, mens for laget sin del er ambisjonene å klatre høyere på tabellen og utfordre topplagene, sier hun selv.

Julie har allerede kommet godt inn i gruppen, og har trent sammen med resten av laget så langt i sesongoppkjøringen. Hun trekker spesielt fram det gode miljøet i laget som en av årsakene til at hun ønsket å spille i Gjelleråsen.

Hvorfor valgte du oss?
– Jeg valgte GIF fordi det virker som et supert miljø, og en profesjonell klubb som satser på unge som ønsker å utvikle seg.

Hvordan har det vært å begynne å trene med oss?
– Det har vært veldig bra. Jeg ble tatt utrolig godt imot og ser fram til hver trening. Super gjeng!

Hva ser du mest fram til med kommende sesong?
– Jeg ser veldig fram til å kanskje dra på cup og å spille de viktige kampene.

← Mikael Broms klar for Gjelleråsen!   |   Inngått sponsoravtale med Il Padrino →