Forza Fighters

Første fellestrening gjennomført

Onsdag 6. mai møttes herrene i Bjønndalen for sesongens første fellestrening. De siste ukene har gått til egentrening grunnet situasjonen rundt koronaviruset, men nå fikk man endelig muligheten til å starte opp igjen som et lag.

I løpet av økta introduserte lagets nye assistenttrener Patrik Bergkvist noen nye oppvarmingsøvelser som skal bidra til å forebygge skader, mens under den siste delen av treningen stod ti intervalldrag på 100 meter (to minutter pause imellom) på programmet. Der fikk hele troppen kjenne på at det fortsatt er en god del å jobbe med fram mot seriestart, men det var uansett en positiv start på sesongoppkjøringen.

Utenom herrene trente også G17, G15 og J15 i Bjønndalen i løpet av denne dagen. Det lover godt at flere lag i klubben har kommet godt i gang med sesongoppkjøringen til tross for at vi er inne i en spesiell tid med koronaviruset.

I tillegg til at de to trenerne Jonas Boväng og Patrik Bergkvist var på plass, var det også hyggelig å se to av klubbens aller største og viktigste ildsjeler John Hansen og Tor Anders Dalland på plass i finværet denne onsdagen, og klare for enda en sesong!

Herrene har for øvrig ny trening allerede torsdag, så det er liten tvil om at man skal trene bra gjennom sommeren for å stille så godt forberedt som mulig til seriestarten i september.

INTERVALLER: Assistenttrener Patrik Bergkvist ledet gutta gjennom 100-meterne. Foto: Tor Anders Dalland
TILBAKE I GJELLERÅSEN: Andreas Falkeid (t.v.) var selvsagt med på sesongens første trening. Foto: Tor Anders Dalland
← Ny kontrakt: Thomas Zaal   |   Ny kontrakt: Fabian Stensberg →