Forza Fighters

Ny kontrakt: Fabian Stensberg

I dag gleder vi oss over at Fabian Ulvøy Stensberg har signert en ny toårskontrakt med Gjelleråsen. Fabian har vært en del av elitelaget i fire sesonger allerede, men forrige sesong ble det kun sju kamper på grunn av mye skader. Totalt har 21-åringen gjort 9 poeng (6+3) i Eliteserien fra sin backposisjon.

NY KONTRAKT: Fabian Stensberg i aksjon mot Sarpsborg forrige sesong. Foto: Tor Anders Dalland

Fabian har gått gradene gjennom aldersbestemte lag i Gjelleråsen og har vært med å vinne hele tre NM-gull i aldersbestemte klasser. Debuten i Eliteserien kom hjemme i Lihallen mot Tunet 24. september 2016, og i den kampen fikk Fabian også prisen som Gjelleråsens beste spiller.

Les mer om den kampen her: Tunet ble for sterke i Lihallen

STORE AMBISJONER: Fabian Stensberg i aksjon mot Tunet forrige sesong. Foto: Tor Anders Dalland

Vi har også tatt en prat med Fabian for å høre mer om hva han hadde å si om sin videre satsing i Gjelleråsen.

– Det jeg tenker om GIF videre er at vi kommer til å utrette mye positivt med de nye rammene vi har. Vi kommer til å ta steg videre med en mer seriøs struktur på trening og generell kultur rundt laget. Mine ambisjoner er NM-gull med GIF og ta steg videre som spiller, sier Fabian til gif-fighters.no.

← Første fellestrening gjennomført   |   Velkommen hjem, Andreas! →