Forza Fighters

Oppdatert: Herrene inviterer til try out!

Oppdatert 28. april kl. 21.00

Tidligere denne måneden informerte vi om at herrene inviterer til try out i Lihallen. Det er fortsatt mye usikkerhet med tanke på koronaviruset, men det er likevel mulig å ta kontakt med herrenes nye hovedtrener Jonas Boväng for mer informasjon om satsingen i Gjelleråsen fremover. Det er imidlertid bestemt at try outen skal holdes på en lørdag, og at dato kommer så fort hallsituasjonen avklares.

Jonas har selv følgende kommentar om den planlagte try outen:

– Handlar om att få in rätt spelare i det föreningen vill bygga. Rätt spelare är dom som vill vara i en miljö där det handlar om att tävla varje vecka fullt ut. Spelare som älskar att vinna, och vill träna för att bli bäst.  Perfekt tillfälle för spelare som står inför ett val och vill göra en satsning, och där vi kan presentera upplägget, och även möjlighet att bekanta oss med spelare som har ambitionen att vara med på resan som kommer. Sen att få se dom i olika aktioner under en hel dag.

Kontaktinfo Jonas Boväng
E-post: bovens73@gmail.com

← Oppdatert: Damene inviterer til try out!   |   Herrene reiser på treningsleir 28.-30. august →