Forza Fighters

Herrene ser fram imot en ny sesong

Sesongen 2019-20 så ut til å bli forlenget da herrene på imponerende vis snudde 0-4 til seier 9-8 i Gressvikhallen onsdag 11. mars. Siden den dagen har Norge og verden for øvrig endret seg drastisk som en følge av det pågående koronaviruset, og fornuftig nok så var også forbundet tidlig ute med å avlyse resten av sesongen.

Ny sesong, nye muligheter

Arbeidet med å forberede neste sesong er godt i gang. Herrens påtroppende hovedtrener Jonas Boväng har allerede startet med å opprette kontakt med lagets spillere for å introdusere seg selv og det nye trenerteamet sine planer framover.

Jonas skal etter planen flytte til Norge like etter påske, og satser på å få samlet troppen så fort som mulig etter sin ankomst. Men på grunn av situasjonen vi befinner oss i for øyeblikket er den endelige oppstartsdatoen for sesongoppkjøringen 2020-21 ikke klar riktig ennå.

– Det har varit riktigt inspirerande att få hälsa på spelarna över telefon. Att jag gillar deres inställning och attityd til det vi ska påbörja bygga. Alla samtal har varit otroligt inspirerande, skriver Jonas til gif-fighters.no.

Det er spennende tider i vente på innebandybanen, men først og fremst får vi krysse fingrene for at situasjonen rundt koronaviruset bedrer seg raskt. Vi kommer uansett til å fortsette med å oppdatere hjemmesiden og sosiale medier fortløpende også videre inn mot starten på sesongoppkjøringen.

← Philip Rudningen før sesongen 2020-21   |   Fantastisk snuoperasjon i Gressvikhallen! →