Forza Fighters

Fem GIF-lag klare for finale i regionscupen!

Regionscupfinalene spilles som alltid første helgen etter vinterferien, og denne sesongen har hele fem GIF-lag spilt seg fram til en plass i finalene. I 2019 var klubben representert med lag i fire klasser noe som resulterte i to gull og to sølv.

Lagene som er klare for finalene denne sesongen er Gutter 12, Gutter 15, Gutter 16, Gutter 17 og Jenter 15. Legg merke til at det i G12-klassen spilles bygdeoppgjør mot Nittedal, og det er utvilsomt veldig moro at det er to klubber fra Nittedal som skal gjøre opp om gullet i denne klassen.

I G15-klassen skal gutta få bryne seg på Tunet, og det som er spesielt med denne kampen er at lagene også skal møte hverandre i NM-finalen 28. mars. Det er med andre ord mye å glede seg til før denne finalehelgen, og vi håper mange GIFere tar turen til Rommenhallen for å heie fram våre fem lag!

← Tre strake seire for herrene!   |   Sikret sluttspillsplassen mot Vålerenga →