Forza Fighters

G12 er seriemestere!

Vårt svært talentfulle G12-lag sikret seg onsdag kveld seriemesterskapet i G12 1. divisjon med to kamper igjen å spille. Gutta har vunnet stort i samtlige kamper denne sesongen (både serie og cup), og med 8-2-seier mot Sveiva i Rommenhallen er det nå ingen av de andre lagene som har mulighet til å overta tabelltoppen.

Med 30 av 30 mulige poeng og en målforskjell på svimlende 119-21 (+98) er det få lag (om noen?) i det norske seriesystemet som har hatt en like imponerende sesong. Sjekk tabellen under!

Regionscupfinale neste

Det neste målet for G12 er regionscupfinalen mot Nittedal Wolves. Den kampen spilles lørdag 29. februar kl. 09.00 i Rommenhallen. Vi håper mange GIFere tar turen til hallen for å støtte gutta i jakten på dobbel-triumf denne sesongen!

← Sikret sluttspillsplassen mot Vålerenga   |   Årsmøte 2020 →