Forza Fighters

NM i 15-årsklassene denne helgen

Denne helgen spilles det NM i både G15- og J15-klassen. Gjelleråsen er representert med lag i begge klassene, og det blir spennende å se om noen av lagene våre klarer å spille seg helt fram til finalehelgen 28.-29. mars.

G15 spiller på Jessheim

G15-klassen spilles dette året i Jessheim is- og flerbrukshall. I løpet av helgen er det totalt 18 lag som skal kjempe om de to finaleplassene, og Gjelleråsen har havnet i pulje B sammen med Grei, Greåker, Lørenskog og Ålgård. Puljespillet gjennomføres på lørdagen, mens det på søndag venter åttendedelsfinaler, kvartfinaler og til slutt semifinaler. Dersom gutta skal klare å gå hele veien til finalen må man dermed gjennom hele sju kamper, så det er litt av en utfordring man har foran seg!

NYE MULIGHETER: Ådne Mellum (i bildet) og resten av G15-troppen skal kjempe om en plass i NM-finalen denne helgen. Foto: Sørvest Bandyregion

Ny NM-finale?

I J15-klassen er Gjelleråsen regjerende NM-sølvvinner og det er fortsatt en god del av de samme spillerne igjen på laget som spilte den finalen. I denne klassen spilles kampene i Høyenhallen og det er totalt åtte lag som kjemper om de to finaleplassene. GIF-jentene har havnet i pulje B sammen med BVH (Bærums Verk Hauger), Tunet og Østensjø/Dverg.

I denne klassen spilles det puljespill på lørdag og sluttspill med kvartfinaler og semifinaler på søndag.

KAN JENTENE KLARE EN NY FINALE? Foto: Rune Halvorsen, Innebandyavisen.no

Vi ønsker begge lagene lykke til og håper å se mange GIFere på plass på tribunen både på Jessheim og Manglerud. Dersom du ikke har anledning til å se kampene fra tribuneplass så anbefaler vi å følge lagene gjennom helgen via enten MinBandy eller Bandyforbundet sine nettsider!

G15: Følg G15 her!

J15: Følg J15 her!

← Årsmøte 2020   |   Tilbake på vinnersporet mot Fredrikstad! →