Forza Fighters

Tok tre viktige poeng mot Sandnes!

Herrenes første hjemmekamp i 2020 ble spilt lørdag ettermiddag da tabelljumbo Sandnes kom på besøk til Lihallen. I det første oppgjøret mellom lagene denne sesongen vant herrene til slutt 9-4, og man gikk inn til denne kampen som relativt klare favoritter.

Forrige helg vant herrene som kjent 13-10 etter en ellevill målfest i Harstadhallen, og ville med seier i lørdagens kamp klatre opp på 20 poeng og dermed sikre seg viktige poeng i kampen om de siste sluttspillsplassene!

Klikk her for kampside: Gjelleråsen – Sandnes (11.01.20)

LIHALLEN — Gjelleråsen – Sandnes 6-4 (0-2, 3-1, 3-1)

Det ble til slutt en svært jevn og spennende kamp mellom Gjelleråsen og Sandnes i Lihallen. Det var riktignok gjestene fra Vestlandet som åpnet kampen best, og de ledet faktisk også 2-0 etter at 20 minutter var unnagjort. Herrene våknet imidlertid til liv etter pausen og etter en solid 2. periode var stillingen 3-3 før de siste 20 minuttene.

Lagene fulgte hverandre til 4-4 i 3. periode før Audun Hovin sendte herrene foran til 5-4 etter 15:00 spilt av perioden. I sluttminuttene tok Sandnes ut målvakten i jakten på en utligning, men det endte bare i at Axel Wallgren fikk æren av sette spikeren i kista til 6-4 17 sekunder før slutt. Under feiringen av målet oppstod det litt tumulter mellom lagene som resulterte i at både Axel og en Sandnes-spiller fikk rødt kort. Det ble imidlertid kun delt ut K1 (Kampstraff 1) til begge spillerne, så dermed er Axel klar igjen når herrene tar imot Akerselva neste lørdag.

AMPER STEMNING: Det gikk hett for seg mellom Gjelleråsen og Sandnes lørdag kveld. Foto: Rune Halvorsen, Innebandyavisen.no

For herrene så var Kjetil Bratland (2 mål), Axel Wallgren (mål, assist) og Gustav Karlsson (mål, assist) fremtredende offensivt. I tillegg scoret også Daniel Johansen sitt første mål for sesongen da han utlignet til 2-2 i 2. periode. Bakerst stod Philip Rudningen en svært solid kamp mellom stengene og var med sine 20 redninger (83.3 %) kanskje herrenes aller beste spiller denne ettermiddagen.

To nøkkelkamper venter

Med lørdagens seier klatret herrene opp til 20 poeng på tabellen. Det holder i skrivende stund til en 6. plass, og man har nå seks poeng å gå på til Akerselva på 9. plass. I neste kamp er nettopp Akerselva motstander i Lihallen, og med seier der begynner situasjonen å se svært lys ut for herrenes del med tanke på en plass i sluttspillet. Onsdagen etter Akerselva-kampen kommer også Fredrikstad på 8. plass på besøk, så her er det definitivt svært viktige poeng å spille om!

← Vant komfortabelt mot Fredrikstad!   |   Ny back klar fra Sverige! →