Forza Fighters

Ny back klar fra Sverige!

Vi har i dag gleden av å ønske Linus Andersson velkommen til Gjelleråsen. 23-åringen kommer fra den svenske klubben GUIF Innebandy (Gimonäs Umeå IF) der han denne sesongen har spilt i Division 1 (Avd. Norrland). Så langt denne sesongen har det blitt 15 poeng (8+7) på elleve kamper for backen.

KLAR FOR GJELLERÅSEN: Linus Andersson. Foto: @guif_innebandy på Instagram

De tre siste sesongene har han vekslet mellom å spille Allsvenskan og Div 1 primært for IBF Dalen, men siste halvdel av forrige sesong spilte han for Visby IBK i Allsvenskan Södra. Visby endte på 2. plass i seriespillet, og etter en sterk innsats i playoffen ble det til slutt opprykk til SSL etter å ha slått TTG (Team Thorengruppen SK) 3-1 i kamper i den avgjørende runden.

Spilt to kamper i SSL

I løpet av sesongen 2015-16 fikk Linus også med seg to SSL-kamper for IBK Dalen mot henholdsvis Karlstad (hjemme) og Warberg (hjemme). Begge kampene for øvrig sammen med tidligere Gjelleråsen- og Holum-stjerne Ketil Kronberg.

Linus skal i første omgang spille i Gjelleråsen ut seriespillet, og blir en solid forsterkning til herrenes tropp før de sju siste seriekampene der målet først og fremst blir å sikre seg en plass blant de åtte lagene som går til NM-sluttspillet. Herrene skal senere i dag i aksjon mot tabelljumbo Sandnes hjemme i Lihallen, og vi håper å se mange GIFere på plass i hallen for å se Linus og resten av laget i aksjon i årets første hjemmekamp!

← Tok tre viktige poeng mot Sandnes!   |   G17 med fem strake seire! →