Ny storseier for G16!

G16-laget tok lørdag formiddag turen til Rommenhallen for kamp mot Sveiva 2. Dette var ventet å bli en kamp der Gjelleråsen skulle dominere stort, og spørsmålet før kampen var vel egentlig bare hvor stor seieren skulle bli. Forrige helg vant vi også hele 13-4 mot Grei, så det var heller ingenting å utsette på scoringsformen til gutta før denne kampen.

ROMMENHALLEN — Sveiva 2 – Gjelleråsen 1-18 (0-4, 0-7, 1-7)

Som ventet ble det en komfortabel storseier for oss denne kampen. Etter en litt treg 1. periode så løsnet det skikkelig utover i kampen, og til slutt gikk vi seirende ut av oppgjøret med hele 18-1!

Vi stilte kun med ni utespillere fra start av, og avsluttet med åtte mann den siste halvdelen av kampen. Det ble derfor mye spilletid på hele troppen, og det var mange som fikk bidra med en del poeng i protokollen. Defensivt hadde vi stort sett full kontroll gjennom hele kampen, men med i underkant av ti minutter sprakk dessverre nullen.

GJORDE 8 POENG: Jørgen Neskvern var direkte involvert i 8 av 18 scoringer for Gjelleråsen. Foto: Otto Rune Stokke

Sett under ett var dette en solid gjennomført kamp av gutta, der man i motsetning til lignende kamper tidligere klarte å holde trykket oppe gjennom hele kampen. Det kunne også blitt betydelig flere mål fremover, men litt unøyaktighet i avslutningene gjorde sitt til at det stoppet på 18 mål.

Nå venter en ny treningsuke og deretter juleferie før vi setter kursen mot Göteborg for deltakelse i Gothia Cup 3. januar!

TEGNET SEG PÅ SCORINGSLISTA: Ola Normann er ikke kjent for å være noen storscorer, men etter å ha blitt flyttet opp som center i 2. periode ble det 2 mål denne kampen. Foto: Otto Rune Stokke