Forza Fighters

G15 vant enkelt mot Lørenskog!

G15-laget var i aksjon mot Lørenskog på parketten i Kjennhallen lørdag formiddag. Det var på forhånd ventet å bli en ny enkel seier for oss til tross for at vi kun vant 7-3 i Lihallen i det omvendte oppgjøret tidligere denne sesongen. Forrige helg slo vi Sarpsborg 11-6 i Skjeberghallen, og vi stod før denne kampen med seks seire på sju spilte kamper i G15 Elite.

En spiller som gledet seg ekstra til denne kampen var Andreas Rimstad. Andreas kom til oss fra nettopp Lørenskog tidligere i høst, så dette var dermed hans første møte mot gamle lagkamerater.

KJENNHALLEN — Lørenskog – Gjelleråsen 2-11 (1-7, 1-2, 0-2)

Gutta hadde som ventet få problemer med å dra i land sesongens sjuende seier i G15 Elite. En forrykende start på kampen med ledelse 4-1 allerede etter 5:04 spilt la grunnlaget for en komfortabel seier. Spesielt kaptein Even Rogne var «on fire» i begynnelsen av kampen med hele 6 poeng (1+5) i 1. periode!

Ettersom vi hadde en viktig kamp i G17 Elite noen timer senere på dagen kunne vi hvile flere av gutta de to siste periodene. Til tross for dette vant vi også både 2. og 3. periode, og det vitner om en solid gjennomført kamp av hele troppen.

FULL KONTROLL: Det var aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne. Foto: Jonas Neskvern

Den totale skuddstatistikken endte med 80-12 i vårt favør, og uansett hvilket lag man møter så er det svært solid å holde motstanderen nede på kun fire skudd på mål gjennom 60 minutter.

Dette var vår siste G15-kamp før juleferien og vår nest siste kamp før G15-NM går av stabelen 25.-26. januar. Vi har med andre ord en viktig måned foran oss nå med tanke på å stille best mulig forberedt før NM.

← Serielederne ble for sterke i Lihallen   |   Ny storseier for G16! →