Forza Fighters

G17 utklasset Greåker!

Lørdag ettermiddag var det duket for kamp i G17 Elite mellom Gjelleråsen og Greåker. Dette var på forhånd ventet å bli en svært jevn kamp, men ettersom Greåker stilte uten et par av sine beste spillere var det derfor en gyllen mulighet for oss til å forlenge seiersrekken til fire kamper!

Spesielt defensivt har vi vært svært solide denne sesongen, og gikk inn til denne kampen med kun sju baklengsmål på de tre siste kampene. Et solid forsvarsspill var også nøkkelen til suksess i denne kampen ettersom Greåker har et par enkeltspillere i laget som vi ikke kunne gi for mye tid og rom med ballen.

LIHALLEN — Gjelleråsen – Greåker 8-0 (4-0, 3-0, 1-0)

Det som på forhånd var ventet å bli en svært jevn kamp utviklet seg til å bli en eneste stor opptur for oss denne lørdagen. Gutta satte premisset for resten av kampen med en strålende 1. periode der det kun var et lag på banen!

Gutta klarte å holde både konsentrasjonen og tenningen oppe gjennom hele kampen, og Greåker var egentlig aldri spesielt målfarlige annet en de få gangene vi mistet ballen i farlige posisjoner. Bakerst stod Oliver Robarth også en ny god kamp, og reddet samtlige forsøk fra gjestene denne ettermiddagen.

SCORET 3 MÅL: Ådne Mellum bidro sterkt til at det ble storseier for Gjelleråsen mot Greåker i G17 Elite. Foto: Ronny Neskvern

Offensivt bidro alle tre rekkene med scoringer i spill 5 mot 5, i tillegg til at vi scoret to mål i overtall og ett mål i spill 4 mot 4. En spiller som virkelig hadde dagen offensivt var Ådne Mellum. Han stod for kampens høydepunkt da han satte inn 2-0 med en praktfull volley i nettaket etter et flott gjennomspill av Even Rogne fra egen banehalvdel. Vakkert!

Det som imidlertid var avgjørende for kamputfallet var laginnsatsen. Gutta løp og kriget for hverandre gjennom 60 minutter og var klart best i alle spillets faser. Til tross for at det var en hel haug med utvisninger i løpet av kampen (til sammen 21 utvisningsminutter for begge lag), så var fokuset på rett sted hele tiden noe som gjorde at Greåker aldri fant rytmen i spillet sitt.

Til slutt endte det altså med seier 8-0, og vi klatret dermed opp til 2. plass på tabellen i G17 Elite. Enda bedre var det at vi forlenget seiersrekken vår til fire kamper og gutta kan dermed ta med seg masse selvtillit og gode opplevelser når vi reiser til Göteborg for spill i Gothia Cup 3. januar!

← Ny storseier for G16!   |   G15 enkelt videre til semifinalen i regionscupen! →