Grei skuring for G16!

Søndag ettermiddag tok G16 imot Grei i Rotneshallen. Dette var Gjelleråsen sin femte kamp denne sesongen i G16 1. divisjon, og før denne kampen stod man med to seire og to tap. Lagene møtte hverandre også i kvartfinalen i regionscupen for tre uker siden og der vant Gjelleråsen 6-4!

ROTNESHALLEN — Gjelleråsen – Grei 13-4 (4-1, 5-2, 4-1)

Gjelleråsen tok umiddelbart tak i kampen, og etter hvert som klokka gikk spilte man seg sakte med sikkert fram til stadig flere sjanser. Etter en svært solid 1. periode ledet man fullt fortjent 4-1.

I pausen var hovedfokus å holde prestasjonsnivået oppe også i 2. periode, noe gutta gjorde til gangs. Etter 8:17 av midtperioden stod det nemlig 8-1, og Grei så seg nødt til å ta en time out. Den siste halvdelen av perioden ble det litt mer rotete fra vår side, men vi kunne likevel gå til pause med en komfortabel 9-3-ledelse!

GJORDE 9 POENG: Henrik Amundsen var kampens store spiller med hele 9 poeng (6+3). Foto: Otto Rune Stokke

3. periode startet med en tidlig redusering til Grei, men derfra og ut hadde vi full kontroll på kampen. Kampen ble avsluttet med to mål i spill 4 mot 4, og da sluttsignalet gikk kunne vi konstatere at det ble seier 13-4 og dermed tre nye poeng i G16 1. divisjon. En svært solid gjennomført kamp, og vi står nå med ni poeng etter fem spilte kamper i serien.

← G15 enkelt videre til semifinalen i regionscupen!   |   G15 vant målrik kamp i Skjeberghallen! →