Forza Fighters

G15 vant målrik kamp i Skjeberghallen!

Tidlig lørdag formiddag var G15 i aksjon i Skjeberghallen mot tabellnabo Sarpsborg. Med kampstart kl. 09.30 ble det tidlig avreise fra Nittedal, og derfor et ekstra spenningsmoment med tanke på om gutta var våkne fra start av i kampen.

Etter forrige helgs 20-målsseier mot Sveiva klatret Gjelleråsen opp på 15 poeng etter seks spilte kamper. Det var godt nok for en 3. plass før denne kampen bak nettopp Sarpsborg. Sarpsborg stod for øvrig med 16 poeng etter åtte spilte kamper før lørdagens oppgjør.

Lagene har møtt hverandre to ganger tidligere denne sesongen – begge kampene i Planke Cup. Gjelleråsen vant 1-0 i gruppespillskampen og avsluttet så turneringen med å slå Sarpsborg 3-0 i finalen. I begge kampene hadde man full kontroll spillemessig, så man gikk derfor inn til denne kampen med en klar forventning om tre poeng!

SKJEBERGHALLEN — Sarpsborg – Gjelleråsen 6-11 (2-1, 1-4, 3-6)

Det tok litt tid før det løsnet, men da målene først kom ble det et skikkelig målshow i Skjeberghallen denne lørdagen. Vi endte til slutt opp med å vinne hele 11-6, og det var på ingen måte ufortjent hvis vi ser på antall skudd og sjanser.

Den totale skuddstatistikken endte med 86-29 i vårt favør, inkludert 36-15 i skudd på mål. En stor del av disse avslutningene kom fra distanse (sone C), og det hadde mye å gjøre med Sarpsborg sitt lave forsvarsspill som tillot oss gang på gang å slenge baller på mål bakfra i banen. Når vi teller opp til slutt så scoret vi 5 av våre 11 mål fra distanse, så for vår del var dette gull verdt.

Offensivt så er det ikke til å legge skjul på at vår løperrekke bestående av Even Rogne, Colin Oustad og Ådne Mellum var på spillehumør denne kampen. Gutta kombinerte for totalt 17 poeng (9 mål og 8 assist), og var helt klart kampavgjørende!

Med denne seieren klatret vi opp på 2. plass med 18 poeng etter sju kamper. Serieleder Tunet vant også sin kamp denne helgen, og står dermed med full pott (27 poeng) etter ni spilte kamper. Vår neste kamp i G15 Elite spilles allerede førstkommende lørdag mot Lørenskog i Kjennhallen. Der bør vi ha gode muligheter for å plukke med oss tre nye poeng!

← Grei skuring for G16!   |   Herrene yppet seg mot Slevik →