Forza Fighters

Eli Næssan Linna tatt ut til romjulssamling for U19-kvinner

Tidligere i dag (torsdag) offentliggjorde landslagssjef for U19-kvinner, Magnus Skulstad, troppen som skal samles 28.-29. desember i Jessheim is- og flerbrukshall. Dette er siste samling før landslaget setter kursen mot Polish Open i månedsskiftet januar/februar.

Med i troppen finner vi Gjelleråsen-målvakt Eli Næssan Linna (16). Eli har denne sesongen reddet 107 av 140 skudd i Eliteserien (76.4 %), og har til tross for sin unge alder fått mye tillit av trener Kenneth Våge så langt denne sesongen.

TATT UT TIL LANDSLAGSSAMLING: Eli Næssan Linna. Foto: Tor Anders Dalland

Vi gratulerer med uttaket og ønsker lykke til på samlingen!

Se hele uttaket her: Uttak til romjulssamling for U19-kvinner

← G15 vant med 20 mål!   |   Knepent tap mot Sarpsborg →