Revansje i Sandnes!

Lørdag morgen satte herrene seg på flyet over til Vestlandet for kamp mot Sandnes i Hanahallen. Herrene hadde fortsatt til gode å avgi poeng mot Sandnes i en Eliteserie-kamp (8-0-0-0) før lørdagens oppgjør, men gikk som kjent på et skuffende nederlag i NM-kvartfinalene forrige sesong med 1-3 i kamper. Det var dermed duket for revansje i Hanahallen denne ettermiddagen!

HANAHALLEN — Sandnes – Gjelleråsen 4-9 (4-4, 0-1, 0-4)

De første 20 minuttene var ikke veldig imponerende fra herrenes side. Man tok riktignok initiativet i kampen fra start, og ledet 3-1 da det gjenstod fem minutter av perioden. Sandnes svarte med to raske scoringer, før Gustav Karlsson så ut til å sende herrene i ledelsen til pause da han scoret 4-3-målet med 20 sekunder igjen. Men med ett lite sekund igjen på klokka utlignet hjemmelaget til 4-4, og dermed var lagene like langt før 2. periode. Gustav Karlsson scoret to mål denne perioden, mens de øvrige scoringene kom fra Kasper Styffe og Petter Ulven.

Etter en svak 1. periode fikk herrene muligheten i overtall tidlig i 2. periode. Der fant Olav Falkeid veien til nettmaskene og dermed var herrene tilbake i føringen. Dette ble også periodens eneste scoring, og det var dermed fortsatt full spenning i kampen før de siste 20 minuttene.

I 3. periode fikk herrene etter hvert god kontroll på kampen etter to raske scoringer signert Audun Hovin og Gustav Karlsson. Etter de to scoringene hadde Sandnes fint lite å stille opp med, og herrene klarte blant annet å holde unna i seks undertallsminutter. Kampens store spiller, Gustav Karlsson, scoret ytterligere to mål på slutten av kampen slik at det til slutt ble seier 9-4 for herrene.

SCORET FEM MÅL: Gustav Karlsson. Foto: Philip Rudningen

Olav Falkeid hadde også muligheten til å sikre tosifret i kampens siste spilleminutt, men den normalt så sikre straffeskytteren sitt forsøk gikk stolpe ut.

Akerselva neste

Etter lørdagens seier i Hanahallen står herrene nå med seks poeng etter fem spilte kamper. Førstkommende lørdag er Akerselva motstander, og det blir en ny viktig kamp for herrene dersom man skal holde følge med lagene på øvre halvdel av tabellen.