Nådde ikke helt opp mot Tunet

Søndag ettermiddag tok herrene turen til Høyenhallen for kamp mot Tunet. Dette er en hall hvor herrene historisk sett har slitt med å plukke poeng, men forrige sesong fikk man en stor opptur ved å vinne tilsvarende oppgjør 6-5. Tunet har imidlertid forsterket seg kraftig i løpet av sommeren, så det var ventet å bli en tøff kamp for herrene denne ettermiddagen.

HØYENHALLEN — Tunet – Gjelleråsen 8-3 (3-0, 1-1, 4-2)

Herrene startet kampen med to rekker, og hadde et klart mål om å holde tett bakover i åpningsminuttene. Dessverre brukte Tunet kun 2:06 på å ta ledelsen i kampen, og dermed fortsatt herrenes trend med å slippe inn tidlig mot topplagene. Rundt midtveis i perioden økte Tunet ledelsen ytterligere to ganger, og da lagene gikk til pause var Tunet foran med 3-0. Det var lite å si på at Tunet ledet så langt, og herrene sleit med å skape de helt store mulighetene offensivt i denne perioden.

I 2. periode økte Tunet ledelsen til 4-0 etter 7:27 av perioden. Deretter kom herrene seg betydelig bedre med i kampen, og fikk også en redusering da Kasper Styffe scoret sitt første mål for sesongen etter 11:27 (ass. Axel Wallgren). Resten av perioden endte målløst, men det var liten tvil om at herrene var betydelig mer med i kampen nå!

Med tre mål bak var herrene avhengige av en god start på 3. periode for å kunne ta med seg poeng fra denne kampen. Og allerede etter 50 sekunder sendte Even Rogne av gårde et dragskudd i lengste kryss (ass. Petter Robøle). Kun halvannet minutt senere reduserte også Gustav Karlsson slik at det da stod 4-3 til Tunet (ass. Rogne). Dessverre brukte Tunet kun 19 sekunder på å svare, og vertene var dermed tilbake i en tomålsledelse. Etter 11:34 av perioden kom også 6-3-målet til Tunet, før to enkle feil i sluttminuttene førte til at det endte 8-3 til hjemmelaget.

Sandnes neste

Etter søndagens tap mot Tunet står herrene nå med tre poeng etter fire spilte kamper. Man har riktignok møtt svært god motstand i både Greåker, Slevik og Tunet, så det er først nå i de neste kampene at man får en ordentlig indikasjon på hvor herrene egentlig står. Neste helg tar man turen til Hanahallen for et gjensyn med forrige sesongs kvartfinalemotstandere, Sandnes. Det blir en svært viktig kamp for herrene, og definitivt en kamp med gode muligheter for å ta med seg alle tre poengene på flyet hjem.