Forza Fighters

Fikk det tøft mot Slevik

Herrene skulle i utgangspunktet spille sesongens to første kamper i Lihallen denne helgen, men på grunn av mandagens jordras på Li ble helgens kamper flyttet til Rommenhallen. Motstander i lørdagens kamp var Slevik, i det som på forhånd var ventet å bli en tett og jevn kamp mellom forrige sesongs tredje- og fjerdeplass i Eliteserien.

Les også: Helgens kamper flyttes til Rommenhallen!

ROMMENHALLEN — Gjelleråsen – Slevik 4-11 (2-4, 0-3, 2-4)
Allerede etter 38 sekunder var det gjestene Slevik som noe heldig tok ledelsen i kampen. Det initiativet klarte de å opprettholde også utover i perioden, og etter 11:33 spilt hadde de opparbeidet seg en ledelse på hele 3-0. Dette var på mange måter den verst tenkelige start på kampen for herrenes del, men med i underkant av fem minutter igjen av perioden kom reduseringen til 1-3 ved Sindre Buraas! Slevik svarte imidlertid ved å gå opp til 4-1 kun 18 sekunder senere, før herrene igjen skapte ny spenning i kampen ved å redusere til 2-4 etter et selvmål. Dette var også stillingen da lagene gikk til pause.

I den 2. perioden måtte herrene starte med 4:33 i undertall etter å ha pådratt seg en 5 min-utvisning på tampen av 1. periode. Man klarte riktignok å holde Slevik unna scoringer i deres overtall, men utover dette var det lite å skrive hjem om fra denne perioden. Slevik var det klart førende laget og vant både perioden 3-0 og skuddstatistikken hele 15-1. Herrene hadde dermed et tilnærmet håpløst utgangspunkt før de siste 20 minuttene med 2-7 på måltavla.

LITT Å JUBLE FOR: Axel Wallgren åpnet målkontoen i Eliteserien. Foto: Tor Anders Dalland

3. periode åpnet dessverre med tre raske Slevik-scoringer, og på det tidspunktet ledet østfoldingene hele 10-2. Resten av perioden bar preg av at kampen var avgjort, men herrene fikk til slutt med seg to reduseringer da både Gustav Karlsson og Axel Wallgren åpnet målkontoen i Eliteserien. Da sluttsignalet gikk var det klart at Slevik gikk seirende ut av kampen med sifrene 11-4, og herrene står dermed med to strake tap så langt denne sesongen.

Ny kamp på søndag
Til tross for at dette var en svært skuffende kamp for herrenes del så er det heldigvis muligheter for revansje allerede i ettermiddag når Harstad er motstander i Rommenhallen. Harstad tapte 6-5 mot Fredrikstad i Rolvsøyhallen i går, så det er dermed to revansjelystne lag som møtes til dyst søndag ettermiddag.

 

← Storseier mot Harstad!   |   Helgens kamper flyttes til Rommenhallen! →