Forza Fighters

Helgens kamper flyttes til Rommenhallen!

Herrene skulle etter planen spille sesongens to første hjemmekamper i Lihallen til helgen. Men som de aller fleste har fått med seg så ble området ved Li rammet av et jordras mandag formiddag. Ettersom Lihallen ligger rett utenfor evakueringssonen så trente herrene som normalt mandag kveld, men onsdag kom dessverre beskjeden om at hallen stenges for all aktivitet ut uka.

Les mer: 25 hus evakueres i Nittedal etter ras (NRK)

Det har blitt jobbet iherdig det siste døgnet med å finne en løsning på hva som skjer med helgens kamper mot Slevik og Harstad som opprinnelig skulle bli spilt lørdag kl. 16.30 og søndag kl. 14.00. Løsningen ble til slutt å flytte kampene til Rommenhallen der lørdagens kamp mot Slevik skal spilles kl. 17.00, mens kamptidspunktet mot Harstad på søndag forblir det samme.

← Fikk det tøft mot Slevik   |   Ta en titt på nye gif-fighters.no →