Forza Fighters

Før kampen: Greåker – Gjelleråsen

Senere i dag tar herrene fatt på den vanskelige oppgaven med å forsvare forrige sesongs tredjeplass i Eliteserien. Første test blir litt av en utfordring da regjerende seriemester og NM-finalist Greåker venter i Tindlundhallen. Dette er en hall herrene har slitt stort med å ta poeng i de siste sesongene, og vi må faktisk helt tilbake til 13. oktober 2013 for å finne forrige gang herrene vant en seriekamp i denne hallen (seier 8-6).

Les også: Jakob Sandelin er herrenes nye hovedtrener!

Etter forrige sesongs opptur reiser imidlertid herrene til Østfold med tro på et godt resultat i serieåpningen, og vi har spurt herrenes nye trener Jakob Sandelin om hva han tenker før sin første offisielle kamp som Gjelleråsen-trener.

– Drømmepremiere! Bedre mulighet for å overraske hele innebandy-Norge skal man se lenge etter. Vi møter – spiller for spiller – kanskje Norges beste lag i Real Greåker, som har vært på harrytur i Sverige for å sette sprett på både sparegris og lommebok. Vi kan spille helt uten press og kjøre bånn gass fra første sekund, sier Jakob til gif-fighters.no.

En annen som er klar for å bidra i seriepremieren er Olav Falkeid. Olav ledet herrene i både poeng (43) og mål (21) forrige sesong, og blir også denne sesongen en viktig spiller dersom herrene skal være med i kampen om de øverste plasseringene.

KLAR FOR SERIESTART: Olav Falkeid. Foto: Tor Anders Dalland

– Jeg synes spillet vårt har sett bedre og bedre ut for hver treningskamp vi har spilt. Vi begynner å finne mer og mer ut av identiteten vår. Resultatene har vært helt ok, men det er ikke det vi har sett etter heller, sier Olav.

Det er ikke til å legge skjul på at Greåker i Tindlundhallen blir noe annet enn det man har møtt i treningskampene, men Olav vet likevel hva som kreves for å oppnå et godt resultat.

– For å ta poeng mot Greåker kreves mye disiplin i spillet vårt. Det er den matchen hver sesong du må være mest kynisk og effektiv for å ta poeng. Vi møter det beste laget i serien, men vi skal fortsatt tørre å spille spillet vårt, avslutter han.

Treningskamper 2019:
Gjelleråsen – Lillestrøm 9-1 (15. august)
Sveiva – Gjelleråsen 7-4 (31. august)
Vålerenga – Gjelleråsen 1-6 (10. september)

← Sterk seier mot Ull/Kisa!   |   Arrangerer Jente-Camp i høstferien. →