Forza Fighters

GIF 4 til topps i Planke Cup!


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


Publisert 10.09.19


Planke Cup 2019 ble spilt i Fredrikstad denne helgen. Turneringen er nok mest kjent for å trekke til seg mange lag i de aldersbestemte klassene, men i årets utgave stilte Gjelleråsen også lag i klassen Herrer Bredde (HB). Laget bestod av både tidligere og nåværende spillere fra 1996/1997-kullet og gikk under navnet «GIF 4».

Les også: G15 vant Planke Cup 2019!

Gutta skal etter rapportene ha herja med alt og alle gjennom turneringen, og startet med å gå ubeseiret gjennom gruppespillet med seire over Slevik Old Boys (4-1), Skår IBK (2-1) og Refstad IBK (3-0). Dermed gikk de direkte videre til søndagens semifinaler som gruppevinnere. I semifinalen ble Slevik 2 slått etter straffeslagskonkurranse, og dermed ventet et nytt oppgjør mot Slevik Old Boys i finalen. Det ble noe jevnere i finalen enn det ble under fredagens kamp i gruppespillet, men gutta hadde likevel full kontroll og vant også denne kampen etter straffer.

Vi gratulerer med seieren!

 

[/av_textblock]

← Arrangerer Jente-Camp i høstferien.   |   G15 vant Planke Cup 2019! →