Forza Fighters

Gjelleråsen stiller med ti lag i Planke Cup!


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


Publisert 06.09.19


Denne helgen er det en rekke Gjelleråsen-lag som reiser til Fredrikstad for deltagelse i Planke Cup. Hele ti lag fra klubben er med i årets utgave fordelt i klassene DB, G11, G12, G13, G14, G15, G17, HB, J13 og J17. Turneringen har normalt hovedbase i Kongstenhallen der det som regel spilles kamper på fem baner, men etter forrige helgs kraftige regnvær har det blitt store vannskader i det tekniske rommet i hallen, så turneringsledelsen har derfor måttet jobbe iherdig for å finne alternative løsninger.

Les også: Nye trenere for G14

Turneringen spilles derfor nå med kamper på 2×10 minutter, mens hallene som benyttes er Gaustadhallen, Glemmenhallen, Gressvikhallen, Lislebyhallen og Rolvsøyhallen. Dette har vært svært utfordrende situasjon for turneringsledelsen, men slik det ser ut nå så har de løst dette på en strålende måte.

Vi ønsker alle våre lag lykke til med turneringen, og håper å se mange GIFere på plass for å følge lagene gjennom helgen!

KAMPOVERSIKT: Planke Cup 2019.

[/av_textblock]

← Ny i troppen: Simon Enqvist   |   Nye trenere for G14 →