Forza Fighters

Jakob Sandelin er herrenes nye hovedtrener!


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


Publisert 27.08.19


Herrene er godt i gang med forberedelsene til sesongen 2019-20. I løpet av sommeren har det skjedd en del endringer både i spillerstallen og støtteapparatet, og en av dem som er nye inn dørene i Lihallen er 28-åringen Jakob Sandelin. Jakob tok over som hovedtrener for herrene tidligere denne måneden og har høye ambisjoner i forkant av sesongen.

Resultatmessig er det alltid vanskelig å si hvor vi skal ende opp på tabellen, men vi skal utfordre om medaljer både i serien og sluttspillet. Det har vi alle forutsetninger til å klare, sier Jakob til gif-fighters.no.

Les også: Tøff serieåpning for herrene

Til tross for sin unge alder så har Jakob rukket å opparbeide seg bred erfaring som trener i norsk innebandy. Etter å ha flyttet til Norge i starten av 2011 startet han å trene Sagene sitt damelag i 2. divisjon. Der ble det totalt 4,5 sesong hvorav de tre siste var i Eliteserien. I 2015 tok han turen videre til Grei der han ledet herrelaget i to sesonger med en 5. plass som best i 2015-16-sesongen.

Jeg håper å bidra med litt taktisk kunnskap. Både for å utvikle hver enkelt spiller, men også for at vi skal bli vanskelige å møte som lag. Så håper jeg at vi sammen skal kunne bygge et lag hvor det er god stemning og som alle vil være en del av, sier han.

Etter en flott 2018-19-sesong som resulterte i en 3. plass i Eliteserien, så blir det viktig for herrene å følge opp med gode prestasjoner også denne sesongen. For publikum sin del er det bare å glede seg til sesongstart ifølge Jakob!

Vi kommer til å spille innebandy som både er morsom å spille og se på som tilskuer. Vi har også flere spillere som kan by på det lille ekstra. Det kommer til å bli fartsfylte lørdager i Lihallen i år, avslutter herrenes nye trener.

Vi ønsker Jakob lykke til med sesongen, og minner samtidig om at herrene serieåpner borte mot Greåker søndag 15. september.
[/av_textblock]

← Bli med på draktauksjon på lørdag!   |   GIF Fighters arrangerer kick-off lørdag 31. august! →