Forza Fighters

GIF Fighters arrangerer kick-off lørdag 31. august!


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


Publisert 17.08.19


Lørdag 31. august arrangerer Gjelleråsen IF – Innebandy kick-off i Lihallen. Dette markerer starten på sesongen 2019-2020 og vi håper derfor å se mange GIFere til stede i løpet av dagen. Arrangementet er rettet mot alle klubbens medlemmer (både barn og voksne), i tillegg til alle andre som følger med og har en relasjon til klubben. I løpet av dagen arrangeres det både internturnering på små baner, bruktmarked og klubbfest for alle over 18 år.

Bli med å bidra til en strålende start på sesongen for GIF Fighters!


[/av_textblock]

← Jakob Sandelin er herrenes nye hovedtrener!   |   Sju spillere fra Gjelleråsen med på Vikingen for U19-menn →