Forza Fighters

Sju spillere fra Gjelleråsen med på Vikingen for U19-menn

[/av_heading]

[/av_one_full]
[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


Publisert 13.08.19


I går (mandag) ble uttaket til Vikingen for U19-landslaget for menn offentliggjort. Vikingen skal gjennomføres allerede søndag 18. august i Slorahallen, og totalt skal hele 134 spillere delta i det som er første samling for det nye U19-kullet (spillere født 2002-2003). Fra Gjelleråsen skal sju spillere delta, og vi kan derfor gratulere Henrik Amundsen, Joakim Backsæther, Even Holm Hjelmerud, Jørgen Neskvern, Ola Normann, Oliver Robarth og Jørgen Sundquist med uttaket. Vi ønsker gutta lykke til med Vikingen!

Bandyforbundet: Uttak til Vikingen for U19-menn
[/av_textblock]

← GIF Fighters arrangerer kick-off lørdag 31. august!   |   Mari Kristiansen tatt ut til Vikingen og samling for landslaget →