Forza Fighters

Tøff serieåpning for herrene


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


Publisert 26.06.19


Herrer Elite skal neste sesong forsøke å forsvare forrige sesongs 3. plass i Eliteserien. Det blir imidlertid ingen enkel oppgave og allerede i 1. serierunde tar man turen til Tindlundhallen for å møte de regjerende seriemesterne Greåker. Herrene har tap de fem siste seriekampene i Tindlundhallen, så ingenting hadde vært bedre enn å bryte den rekken i sesongåpningen søndag 15. september. Helgen etter venter dobbeltoppgjør i Lihallen mot Slevik (21. september) og Harstad (22. september), så det blir med andre ord en hektisk periode innledningsvis på sesongen.

Se hele oppsettet her: Eliteserien menn 2019-20

Siste serierunde spilles på skuddårsdagen (29. februar), og i likhet med damene skal også herrene avslutte serien mot Sarpsborg i Skjeberghallen. Noen andre datoer som er verdt å merke seg er:
30. oktober: Gjelleråsen – Sveiva (Lihallen)
21. desember Gjelleråsen – Tunet (Lihallen)
9. februar: Sveiva – Gjelleråsen (Rommenhallen)

Hvis vi ser litt nærmere på oppsettet er det enkelt å konkludere med at det spesielt etter juleferien er et antatt enklere kampprogram for herrene. Allerede før juleferien har man nemlig spilt begge kampene mot både Greåker, Slevik og Tunet, så det blir derfor viktig for herrene med en god start på sesongen. I de åtte kampene som skal spilles etter jul vant man seks av de tilsvarende oppgjørene forrige sesong. Det bør derfor være lov å håpe på god poengfangst i januar og februar, og dermed masse selvtillit inn mot et eventuelt sluttspill.

Vi ønsker herrene lykke til med sesongen og gleder oss til seriestarten 15. september!
[/av_textblock]

← Spiller Prague Games denne uken   |   Starter hjemme mot nyopprykket lag →