Forza Fighters

Starter hjemme mot nyopprykket lag


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


Publisert 26.06.19


I går (tirsdag) ble serieoppsettene for forbundsseriene offentliggjort. Eliteserien for kvinner består denne sesongen av åtte lag der alle møtes tre ganger innbyrdes i seriespillet (såkalt trippel serie). Totalt antall seriekamper blir derfor 21 denne sesongen.

Les også: Kenneth Våge tar over Damer Elite

Gjelleråsen starter med hjemmekamp i Lihallen lørdag 14. september mot nyopprykkede Fjell-Kameraterne fra Bergen. I de to neste serierundene venter tøffe bortekamper mot henholdsvis Sagene (21. september) og Tunet (29. september). Siste serierunde spilles lørdag 14. mars og da tar damene turen til Skjeberghallen for kamp mot Sarpsborg.

Vi ønsker damene lykke til med sesongen og gleder oss til seriestarten 14. september!
[/av_textblock]

← Tøff serieåpning for herrene   |   Linta Zafar representerte Pakistan i Singapore Open →