Forza Fighters

Linta Zafar representerte Pakistan i Singapore Open


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


Publisert 25.06.19


Gjelleråsens Linta Zafar var denne helgen en del av det pakistanske innebandylandslaget for kvinner som spilte Singapore Open. Dette var landets første internasjonale turnering på kvinnesiden, og laget endte til slutt på 2. plass i gruppe A i klassen Pro Women.

Linta spilte forrige sesong kamper for Gjelleråsen i klassene J13 og J14, og var også med å vinne regionscupfinalen mot Tunet i J13-klassen. Vi gratulerer både Linta og det pakistanske landslaget med debuten og ønsker de lykke til med framtidig utvikling av landslaget!

PAKISTAN SITT KVINNELANDSLAG: Linta Zafar (nummer 3 i midten fra venstre). Foto: Privat

[/av_textblock]

← Starter hjemme mot nyopprykket lag   |   Kenneth Våge tar over Damer Elite →