Forza Fighters

[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]

Publisert 18.06.19

Herrer Elite har denne våren stått uten hovedtrener etter at Paul André Hermansen valgte å gi seg etter tre sesonger i jobben. Paul André ledet herrene til en sterk 3. plass i Eliteserien forrige sesong, så det har derfor vært viktig for klubben å danne et trenerteam som kan bygge videre på de gode prestasjonene fra forrige sesong. Arbeidet med å sette sammen et nytt trenerteam har tatt tid, men nå kan vi endelig offentliggjøre hvem som vil danne herrenes trenerteam kommende sesong. Trenerteamet vil bestå av Hans Roar Wilhelmsen og Espen Eriksson. I tillegg vil også John Hansen og Erik Rudsli fortsette som en del av støtteapparatet, mens Hans Graff allerede er godt i gang med jobben som fysisk trener.

Les også: Kenneth Våge tar over Damer Elite

BLIR MED I TRENERTEAMET: Hans Roar Wilhelmsen. Foto: innebandyavisen.no

«Hansa» har lang fartstid som spiller for både Holum og Gjelleråsen, og etter tre sesonger i Akerselva vendte han tilbake til Gjelleråsen som sportssjef for herrene i fjor vår. Ny i trenerteamet er også Espen Eriksson. Espen kommer fra Grei der han var assistenttrener for klubbens damelag forrige sesong, men han har tidligere også vært norsk U19-landslagssjef for kvinner i perioden 2013-2016. Espen har også en fortid som spiller i Eliteserien, og er nok mest kjent for å ha avgjort NM-finalen mot Gjelleråsen i 2011 da han som Fjerdingby-spiller scoret 8-7-målet etter 6:24 av sudden death. Litt spesielt fra den kampen er at «Hansa» var herrenes kaptein. Nå skal de altså jobbe sammen, og vi ønsker begge to lykke til med sesongen.

NY I TRENERTEAMET: Espen Eriksson. Foto: innebandy.no

[/av_textblock]

← Linta Zafar representerte Pakistan i Singapore Open   |   Kenneth Våge tar over Damer Elite →