Forza Fighters

Spår tidenes jevneste J15-NM!


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


Publisert 28.03.19 | Jonas Neskvern


Denne helgen skal J15 spille NM-puljespill i Ekeberghallen. Jentene har havnet i pulje B sammen med Grei, Ull/Kisa og Østensjø/Dverg. Basert på seriespillet denne sesongen så er dette tre lag GIF har hatt veldig god kontroll på resultatmessig, og man har faktisk ikke tapt for noen av de tre lagene i serien denne sesongen. Før jul ble Grei slått 5-3 og Ull/Kisa 5-4, mens etter jul har man vunnet stort mot både Østensjø/Dverg (9-4) og Ull/Kisa (11-4). Det spilles riktignok kortere kamper i NM, men det er liten tvil om at jentene har svært gode muligheter til å ta seg videre som puljevinnere!

I pulje A møtes Sagene, Sarpsborg, Sveiva og Tunet, så mye tyder derfor på at enten Sveiva eller Tunet venter i en eventuell semifinale. Lagets trener Tore Kværnerud hadde følgende å si til gif-fighters.no om helgens kamper:

Dere har havnet i pulje med Grei, Ull/Kisa og Østensjø/Dverg, hva tenker du om det?

– Det er tre lag vi har slått før denne sesongen, men det er alltid vanskelig å spille kamper som alle forventer at skal vinnes. Jeg vet at alle de tre lagene kommer med alt de har til NM, så jeg forventer tre jevne kamper.

Hva er lagets målsetning denne helgen?

– Lagets målsetning er å komme til finalen, men jeg tror det blir tidenes jevneste J15-NM der 5-6 lag kan klare finaleplass.

Hva blir viktig for å nå finalen?

– Det blir viktig å unngå høye skuldre ettersom det er NM. Det blir også viktig at alle spillerne er «på» samtidig.

Hvordan har den siste treningsuken vært?

– Det har vært en rolig uke etter J17-NM (forrige helg). Fokuset har vært å få alle friske og raske.

Vi takker Tore for å ha delt sine tanker før helgens NM, og ønsker samtidig laget lykke til i jakten på en plass i NM-finalen. Vi håper at mange GIFere tar turen til Ekeberghallen denne helgen for å støtte jentene, og minner samtidig om at også G15 skal spille NM-puljespill i Ekeberg- og Høyenhallen på lørdag.

Det er med andre ord mange kamper å følge med på, og jentenes pulje kan også følges her:
NM J15 pulje B
[/av_textblock]

← Havnet i «dødens pulje»   |   J17 møter Bodø og Sveiva i NM →