Forza Fighters

G17 spiller NM-puljespill denne helgen


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


Publisert 22.03.19 | Jonas Neskvern


I morgen er det klart for NM-puljespill i G17-klassen. Ti lag har kvalifisert seg for spill denne helgen, og lagene er fordelt i to puljer bestående av fem lag. I puljespillet skal hvert lag gjennom fire kamper med en spilletid på 2 x 20 minutter, og kun de to beste lagene fra hver pulje tar seg videre til søndagens semifinaler.

Både puljespillet og semifinalene finner sted i Sarpsborghallen. Etter at puljetrekningen ble gjennomført forrige uke var det klart at GIF havnet i pulje B sammen med Sarpsborg, Sjetne, Slevik og Tunet. I pulje A finner vi Ajer, Greåker, NOR 92, Sveiva og Ålgård.

NM-TROPPEN: Følgende spillere skal kjempe om en plass i semifinalen for GIF Fighters denne helgen.

G17-laget har hatt en fin formstigning særlig etter jul, og lagets hovedtrener Erlend Bjerknes hadde følgende å si til gif-fighters.no før helgens kamper:

Da ble det Sarpsborg, Sjetne, Slevik og Tunet i pulja, hva tenker du om det?

– Vel, vi kunne vært heldigere. Vi slet veldig mot Sarpsborg, Slevik og Tunet i seriepillet. Når det er sagt så synes jeg vi har kommet oss veldig utover sesongen og leverte kanskje årsbeste mot akkurat Tunet i regionscupfinalen. Sjetne vet jeg ingenting om og forventer kanskje ikke all verdens av motstand, men siden det kun er 40 minutters kamper i gruppespillet så kan jo alt skje.

Hva er lagets målsetning denne helgen?

– Skal jeg være helt ærlig så hadde jeg ikke akkurat skyhøye forventninger når det gjaldt NM da jeg først tok over laget, men etter å ha sett hvordan gutta har spilt utover sesongen, i hvert fall etter jul, så er jeg sikker på at vi er kapable til å nå en finale og at vi bør være ganske skuffa om vi ikke kommer oss videre fra gruppespillet.

Hva blir viktig for å nå denne målsetningen?

– Vi må holde fokus i alle periodene vi spiller, for vi har en tendens til å spille veldig bra i to perioder og ha en tredje periode hvor det fort kan rakne litt. Men siden det bare spilles to perioder i gruppespillet så kan vi fort unngå den ene kjipe perioden.

Er det noen spesielle spillere som må stå fram dersom laget skal oppnå suksess denne helgen?

– Joakim Backsæther er muligens tilbake for fullt til helgen og det er ingen tvil om at det gir oss et løft vi kan trenge. Når det er sagt så tror jeg ikke at noen lag kan vinne gull basert på enkeltspillere. Vi har et veldig godt kollektiv i laget og jeg tror at det er det sterkeste vi har som kan sørge for at vi går hele veien.

På vegne av GIF Fighters ønsker vi gutta lykke til med puljespillet. Kampene kan følges direkte her:
NM G17 pulje B
[/av_textblock]

← J17 møter Bodø og Sveiva i NM   |   J15 til topps i Tigers Cup! →