Forza Fighters

I kveld starter sluttspillet!

[/av_heading]

[/av_one_full]
[/av_slide_full]

[/av_slideshow_full]


Publisert 06.03.19 | Jonas Neskvern


I kveld (onsdag) er det endelig klart for sluttspill for herrene. Etter at serien ble ferdigspilt på lørdag falt som kjent valget av motstander på Sandnes til den kommende kvartfinalerunden. Sandnes er et lag man har et historisk godt tak på i seriesammenheng, og faktisk har herrene gått seirende ut av samtlige åtte oppgjør mellom lagene siden Sandnes rykket opp før sesongen 2015-16.

Til tross for at herrene har hatt et solid tak på Sandnes, så har det på ingen måte vært overkjøring de siste sesongene. Hvis vi ser på de fem siste kampene mellom lagene har de to hjemmekampene endt med tomålsseier, mens de tre bortekampene har endte med ettmålsseier til GIF. Det borger med andre ord for en serie med tette og jevne kamper, og forhåpentligvis også underholdende kamper for publikum.

Et annet spenningsmoment er hvordan lagene takler flyreiser og kort restitusjonstid mellom kampene. Første kamp spilles i Lihallen onsdag kveld, kamp 2 spilles i Sandnes fredag, før lagene flyr tilbake til Oslo for å spille kamp 3 lørdag ettermiddag. Tre kamper i løpet av fire dager kan være brutalt, men da blir det ekstra viktig å ha en bred og god tropp.

Diverse statistikk for lagene denne sesongen:

[/av_textblock]

← Herrene skuffet i 1. kamp   |   Agenda – Årlig møte 2019 →