Forza Fighters

Full kontroll mot Harstad!


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


Publisert 17.02.19 | Jonas Neskvern


Etter lørdagens seier mot Fredrikstad skulle herrene i aksjon igjen allerede søndag da Harstad kom på besøk til Lihallen. Begge lagene spilte kamp på lørdag der GIF slo Fredrikstad 5-1 i Lihallen, mens Harstad imponerte med å slå Sarpsborg 7-6 etter straffeslag i Skjeberghallen.

Les også: Tredje strake for herrene!

LIHALLEN — I likhet med kampen mot Fredrikstad så startet også denne kampen tregt for herrenes del. Heldigvis skulle det løsne skikkelig utover i kampen, men det tok faktisk hele tolv minutter før Tommy Midtsveen sendte GIF i ledelsen med sitt første av totalt tre mål denne ettermiddagen. Den ledelsen ga herrene aldri fra seg, og da sluttsignalet gikk kunne man juble for seier nummer 2 denne helgen. Resultatet ble til slutt 12-5 som for øvrig er det samme resultatet som i kampen mellom lagene i Harstadhallen i høst.

Les også: Tre poeng i Harstad!

Poengledende for herrene denne kampen var Midtsveen med 5 poeng (3+2). I tillegg var som vanlig både Mads Rongsjord (2+2) og Olav Falkeid (2+1) fremtredende i poengstatistikken. Med seks nye poeng denne helgen er Falkeid nå oppe i 42 poeng (20+22) denne sesongen. Forrige GIF-spiller som gjorde over 40 poeng i en Eliteserie-sesong er Robin Norstrøm med 41 poeng (22+19) i sesongen 2015-16.

Med søndagens seier i boks er herrene nå oppe i 45 poeng. Avstanden ned til Slevik på 4. plass er fem poeng, og ettersom det gjenstår kun to kamper av seriespillet skal det derfor mye til for at herrene gir fra seg 3. plassen. Dersom man skulle ende opp med å tape mot Slevik på lørdag har man fortsatt et solid sikkerhetsnett i form av at Slevik møter Greåker på bortebane i siste serierunde. Den enkleste løsningen er selvfølgelig å fjerne all tvil med å ta poeng i Gressvikhallen på lørdag, men det er lettere sagt enn gjort ettersom herrene ikke har vunnet en seriekamp i denne hallen siden 12. november 2011 (seks strake tap i seriesammenheng).

Neste kamp:
Borte mot Slevik – Lørdag 23. februar (16:00)
[/av_textblock]

← Tapte i Gressvikhallen   |   Tredje strake for herrene! →