Forza Fighters

G17 klare for NM-puljespill


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


Publisert 14.02.19 | Jonas Neskvern


ROLVSØYHALLEN — Tirsdag kveld tok G17 turen til Rolvsøyhallen for kamp mot Fredrikstad. Dette var siste seriekamp i G17 Elite som denne sesongen består av elleve lag fra Akershus, Buskerud, Oslo og Østfold. Serien spilles som enkel serie og danner grunnlag for hvilke lag som kvalifiserer seg til NM-puljespillet i Sarpsborghallen 23.-24. mars.

Dette året har Akershus, Buskerud og Oslo fått tildelt fire plasser til NM, men ettersom GIF befant seg på 5. plass blant lagene fra denne kretsen før tirsdagens kamp var man derfor avhengig av enten seier eller uavgjort for å passere Vålerenga som det fjerde beste laget i kretsen.

Etter noen jevnspilte åpningsminutter løsnet det etter hvert skikkelig for GIF-gutta. Tre mål i løpet av 1:42 gjorde at man ledet 3-0 etter åtte spilte minutter. Det kunne nesten virke som den store ledelsen gjorde gutta noe komfortable for Fredrikstad jobbet seg sakte, men sikkert tilbake igjen i kampen. Før 2. periode var halvspilt hadde hjemmelaget utlignet til 3-3 og nå stod både kampen og NM-deltagelsen i fare for GIF.

Heldigvis fikk GIF kriget til seg det viktige 4-3-målet like før pause, og fulgte så opp med tre scoringer på rad i første halvdel av 3. periode. Fredrikstad hadde lite å stille opp med på dette tidspunktet, og med en komfortabel 7-3-ledelse kunne GIF kontrollere inn seieren resten av kampen. Hjemmelaget fikk riktignok med seg en redusering helt på tampen, men seieren stod aldri i fare for GIF.

GIF vant skuddstatistikken (skudd på mål) med klare 21-10, mens den totale skuddstatistikken (skudd på mål, skudd utenfor, skudd blokkert) telte 55-30 i favør av GIF. Dermed kan vi gratulere G17-laget med deltagelse i NM-puljespill, og minner samtidig om at gutta også spiller finale i regionscupen mot Tunet fredag 1. mars i Rommenhallen.

MÅL:

[/av_textblock]

← Tredje strake for herrene!   |   Tilbake på tredjeplass! →