[/av_one_full]

[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]

Publisert 28.01.19 | Jonas Neskvern

LIHALLEN — Lørdag formiddag møttes GIF og Sveiva til semifinale i regionscupen i G17-klassen. GIF kom best i gang og ledet 2-1 etter en jevnspilt 1. periode. I 2. periode økte GIF ledelsen til 3-1, men Sveiva reduserte raskt. GIF hadde ikke helt marginene med seg denne perioden med flere store sjanser og et stolpetreff som ikke ga uttelling.

I 3. periode fikk man omsider det viktige 4-2-målet, men igjen svarte Sveiva raskt. GIF hadde forholdsvis god kontroll resten av kampen, og da Sveiva tok ut målvakten sin til fordel for spill 6 mot 5 var GIF nærmere 5-3 enn Sveiva var utligning. Dermed endte kampen 4-3 og GIF er klare for finale i regionscupen. Motstander der blir vinneren av kampen Vålerenga-Tunet som spilles torsdag 7. februar.