Forza Fighters

Viktig seier i Sandnes!


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


Publisert 27.01.19 | Jonas Neskvern


Lørdag ettermiddag skulle Herrer Elite forsøke å avslutte det som har vært en hektisk måned med seier mot Sandnes i Hanahallen. Herrene har fortsatt til gode å tape mot Sandnes i de sju tidligere møtene mellom lagene, men de tre siste sesongene har særlig kampene i Hanahallen skilt svært lite resultatmessig:

Seier 5-4 i 2017-18
Seier 6-5 i 2016-17
Seier 10-7 i 2015-16

HANAHALLEN — Etter 1-1 i 1. periode fortsatte lagene å følge hverandre tett i målprotokollen også langt inn i 2. periode. Med fem minutter igjen å spille i 2. periode var stillingen 2-2, men i løpet av en periode på 4:06 klarte herrene å score tre ganger på rad uten noen respons fra hjemmelaget. Dermed stod det 2-5 på måltavla før de siste 20 minuttene, og herrene hadde nå kampen i sine egne hender.

I 3. periode hadde herrene etter rapportene en rekke gode muligheter til å punktere kampen, men stillingen holdt seg enn så lenge. Sandnes tok en time out med i overkant av fem minutter igjen av kampen, og klarte faktisk å redusere to ganger slik at det stod 4-5 med halvannet minutt igjen å spille. Poengtap her hadde vært kritisk for GIF med Slevik jagende bak, men heldigvis klarte man å holde unna for vertenes sluttspurt slik at alle tre poengene ble med hjem på flyet til Gardermoen.

Dette var herrenes sjette kamp på 18 dager, men nå venter det en kampfri uke ettersom det er internasjonal helg i uke 5. Herrene har derfor god tid til å forberede seg før de tre viktige kampene mot Bækkelaget (b), Fredrikstad (h) og Harstad (h). Dette er tre kamper man bør vinne for å unngå å slippe Slevik ytterligere innpå seg i kampen om 3. plassen.

Neste kamp:
Borte mot Bækkelaget – Lørdag 9. februar (16:00)
[/av_textblock]

← G17 klare for finale i regionscupen!   |   Knepen seier mot NOR 92 →