Forza Fighters

Scoret 14 mål i Skjeberghallen!


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


Publisert 14.01.19 | Jonas Neskvern


Etter onsdagens 4-9-tap for Greåker hjemme i Lihallen reiste herrene til Skjeberghallen med mål om å innkassere sin første seier for året. På motsatt banehalvdel ventet Sarpsborg, et lag GIF slo 8-6 i Lihallen tidligere denne sesongen.

SKJEBERGHALLEN — De fremmøtte i Skjeberghallen måtte vente i nesten ni minutter før kampens første scoring kom, men da den først kom var det bare starten på det som skulle utvikle seg til å bli en skikkelig målfest. Erlend Bjerknes sendte herrene i ledelsen med sin første av totalt tre scoringer denne ettermiddagen, men Sarpsborg var farlig frampå etter baklengsmålet og snudde også kampen til 2-1 i løpet av fire minutter. Det var også svært nære å bli 3-1, men Tommy Fjeldaas vartet opp med en strålende redning da Sarpsborg kom på en 3 mot 1-kontring. I stedet for 3-1 ble det etter hvert 2-2 da Björn Lundgren utlignet to minutter før pause.

I 2. periode løsnet det ordentlig offensivt for herrenes del. Scoringer av Olav Falkeid (2), Christian Kragerud, Mads Rongsjord og Erlend Bjerknes sørget for at det stod 7-4 før de siste 20 minuttene. Det meste så ut til å gå herrenes vei for øyeblikket, og heldigvis fortsatte dette kampbildet i 3. periode.

Før perioden byttet Sarpsborg målvakt, men det var ingen som kunne stoppe herrene nå. I løpet av de siste 20 minuttene scoret nemlig herrene ytterligere sju ganger, og endte dermed opp med hele 14 scoringer totalt. Det er det høyeste antallet mål GIF har scoret i en kamp siden 17. februar 2013 da man slo Grei/Målløs 17-10 i Apalløkkahallen. Tilbake til søndagens kamp så var det ventet å bli en tett og jevn kamp, men GIF var utrolig effektive og det siste som var igjen av spenning i kampen forsvant tidlig i 3. periode. I løpet av de to siste periodene ble det registrert 25 skudd på mål for GIF hvorav 12 endte i scoring!

I sluttminuttene fikk også målvakt Oliver Robarth (født 2003) sin debut i Eliteserien, og 15-åringen ble dermed den første spilleren født etter år 2000 til å spille en Eliteserie-kamp for GIF. I løpet av perioden scoret også Oskar Rist sitt første mål for GIF, mens Fabian Stensberg scoret sitt første for sesongen med en suser i lengste kryss!

ELITESERIE-DEBUT: Oliver Robarth (15) debuterte mot Sarpsborg på søndag.

Neste kamp:
Hjemme mot NOR 92 – Onsdag 16. januar (19:30)
[/av_textblock]

← Knepen seier mot NOR 92   |   G15 med kjempeinnsats i Gothia Cup! →