Forza Fighters

Enkel seier i Lihallen!


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


Publisert 01.11.18 | Jonas Neskvern


Med full pott i de fire siste kampene var det liten tvil om at herrene var storfavoritter før onsdagens oppgjør mot tabelljumbo Bækkelaget. For å finne forrige sesong GIF vant fem kamper på rad i ordinær tid må vi helt tilbake til 2007-08. Den gangen avsluttet herrene sesongen med syv strake seire! GIF vant også fem kamper på rad i begynnelsen av sesongen 2015-16, men da kom seieren over Harstad etter straffekonkurranse.

LIHALLEN — Over til onsdagens kamp var det allerede fra første duell liten tvil om at herrene var det klart beste laget. Det tok riktignok noen minutter før 1-0-scoringen kom, men da lagene gikk til pause hadde herrene rukket å bygge opp ledelsen til hele 5-0. Skuddstatistikken denne perioden viste 14-0 i favør av GIF, og det forteller egentlig det meste om denne perioden.

På stillingen 6-0 i 2. periode pådro Bækkelaget seg en fem minutters utvisning. Det var lite å si på den avgjørelsen og GIF benyttet seg av muligheten ved å score tre ganger. Kampen var nå fullstendig avgjort, og det ble etter hvert også 10-0. Gjestene noterte seg i målprotokollen med en redusering før pause, men det hjalp lite ettersom GIF fikk med seg ytterligere to scoringer i 3. periode. Kampen endte dermed 12-1 og herrene begynner nå for alvor å befeste sin posisjon i toppen av innebandy-Norge!

Etter at Sveiva slo Slevik tirsdag kveld var det ekstra viktig å vinne denne kampen for å ha heng på topplagene. Nå er det kun ett poeng opp til Sveiva på 2. plass, mens avstanden ned til NOR 92 på 4. plass økte til fem poeng. I løpet av november venter to svært viktige kamper mot Fredrikstad (b) og Slevik (h) før Eliteserien tar VM-pause.

Neste kamp

Borte mot Fredrikstad – Tirsdag 6. november (19:45)
[/av_textblock]

← Seks strake seire!   |   G15 har startet sesongen feilfritt! →