Forza Fighters

G15 har startet sesongen feilfritt!


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


Publisert 29.10.18 | Jonas Neskvern


Starten på denne sesongen har vært en eneste stor opptur for G15-troppen. Etter totalt fem spilte kamper i G15 Elite og G15 1. divisjon er fasiten fem seire og en målforskjell på 54-10. I G15 Elite har man riktignok møtt antatt svakere motstand i de to første kampene, noe som har resultert i storseire over Fredrikstad (23-1) og Øreåsen (13-2).

Henrik Amundsen (nr. 95) topper poengstatistikken i G15 Elite med 10 poeng (7+3) etter to spilte kamper. (Foto: Otto Rune Stokke)

I G15 1. divisjon åpnet man sesongen med å slå Strømmen 8-0 i Lihallen, før det ble betydelig jevnere mot Lørenskog i neste kamp (3-2). Denne helgen ventet Grei hjemme i Lihallen og da viste gutta kvalitet med å snu 2-4 til seier 7-5. Til tross for en perfekt sesongstart befinner man seg likevel bak Tunet 2 på tabellen med svakere målforskjell, men det håper vi å gjøre noe med utover vinteren.
[/av_textblock]

← Enkel seier i Lihallen!   |   Tre poeng i Harstad! →