Forza Fighters

Tre poeng i Harstad!


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


28.10.18


HARSTADHALLEN — Etter seire over Sarpsborg, Tunet og Sandnes i de tre siste kampene tok herrene turen til Harstad denne helgen i jakten på sin fjerde strake seier. Harstad har åpnet sesongen sterkt og stod med 11 poeng på 7 kamper før helgens kamp. Det var derfor ventet at herrene skulle få hard kamp om poengene i dette oppgjøret.

GIF fikk en god start på kampen med 1-0 allerede i kampens tredje spilleminutt. Den ledelsen ga de aldri fra seg, og da sluttsignalet gikk stod det hele 12-5 til herrene. Sindre Buraas, som debuterte for det norske A-landslaget forrige helg, bidro med 5 poeng (4 mål, 1 assist) denne kampen, det samme gjorde Björn Lundgren med 1 mål og 4 målgivende.

Med tre nye poeng beholder herrene 3. plassen på tabellen etter syv spilte kamper. I de to neste kampene venter bunnlagene Fredrikstad (11. plass) og Bækkelaget (12. plass), så det blir spennende å se om GIF klarer å opprettholde den gode formen i de neste kampene.

Neste kamp

Hjemme mot Bækkelaget – Onsdag 31. oktober (19:30)
[/av_textblock]

← G15 har startet sesongen feilfritt!   |   Toppoppgjør i Lihallen denne helgen! →