Forza Fighters

Toppoppgjør i Lihallen denne helgen!


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


12.10.18 | Jonas Neskvern


I morgen ettermiddag er det klart for toppoppgjør i Lihallen mellom GIF Fighters og Sandnes. Siden Sandnes debuterte i Eliteserien i 2015-16 har GIF vunnet samtlige seks oppgjør lagene imellom. En av GIFs nyervervelser før denne sesongen, Oskar Rist, har stor tro på at den statistikken opprettholdes også etter lørdagens kamp.

– Jeg tror vi kommer til å få se to jevne perioder før vi drar ifra i tredje. Kampene mot Sandnes er alltid morsomme å spille, de er tøffe i kroppen og har et veldig spennende lag i år, sier Rist.

33-åringen kom fra Akerselva i sommer, men har også vært innom både Sagene og Bærums Verk i Norge. Forrige sesong ble det 5 poeng (2+3) i Eliteserien, i tillegg til ett mål i NM-kvartfinaleserien mot Greåker. Så langt denne sesongen har han slitt litt med sykdom, men det er han endelig kvitt nå.

– For min egen del føles det mye bedre nå. Det gikk helt greit i forsesongen, men så fikk jeg en skikkelig forkjølelse som varte i noen uker. I kampen mot Tunet var energien endelig tilbake og denne treningsuken har det, til tross for tøffe treninger, føltes som om energien aldri tar slutt. Forhåpentligvis kan jeg også åpne min målkonto i GIF nå i helgen, sier han.

For laget sin del er det ingen tvil om at pila peker oppover. Etter en rufsete start mot Akerselva og NOR 92 befinner herrene seg i skrivende stund på 4. plass etter fem runder. Lenger ned på tabellen finner vi lag som Slevik og Tunet, og det må sies å være en svært positiv utvikling hvis vi ser på de siste sesongene.

– Jeg synes vi har gjort det bra til tross for en litt treg start. Skulle gjerne ønske at vi hadde spilt alle kampene som vi gjorde i 1. periode borte mot Tunet. Da hadde vi hatt enda flere poeng, avslutter Rist.

FORNØYD MED SESONGSTARTEN: Oskar Rist i aksjon mot Tunet forrige søndag. (Bildet er lånt fra innebandyavisen.no)

[/av_textblock]

← Tre poeng i Harstad!   |   Endelig seier i Høyenhallen! →