Forza Fighters

G15 er klare for seriestart!

[/av_heading]

[/av_one_full]
[/av_slide_full]

[/av_slideshow_full]


21.09.18 | Jonas Neskvern


Lørdag ettermiddag er det klart for seriestart for G15 Elite. Årets sesongoppkjøring har stort sett gått helt som planlagt etter at vi startet opp for fullt 28. mai. Etter sommerferien ble trenerteamet forsterket med Henrik Gulbrandsen og Olav Falkeid, og fra 6. august har vi gjennomført 23 treninger, hvorav 21 av dem er inne i hall.

I de to foregående helgene har laget spisset formen i oppkjøringsturneringene Planke Cup og Face Off Cup. I Planke Cup ble det 2. plass etter 1-2-tap for Sveiva i finalen, mens det i Face Off Cup ble seier i finalen med 8-4 over Akerselva. Totalt ble det elleve kamper i de to cupene og det resulterte i ti seire og ett tap.

Med en spillerstall på 23 spillere forventes det hard kamp om plassene fremover, og det satses stort både i G15 Elite og G15 1. divisjon. Etter at serien spilles ferdig i mars rettes fokuset over mot NM-sluttspillet på slutten av sesongen. Der har spillergruppa selv ambisjoner om å gå hele veien til topps, men først venter altså Fredrikstad i Lihallen på lørdag!
[/av_textblock]

← Herrene tok sesongens første trepoenger!   |   Kommende kamper: Uke 38 →