Forza Fighters

– Å komme til GIF har vært veldig moro


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


11.09.18 | Jonas Neskvern


I dag er det kun fire dager igjen til Herrer Elite serieåpner hjemme mot Akerselva i Lihallen. I den kampen vil publikum få anledning til å stifte bekjentskap med nyervervelsen Mats Borgen. Borgen kommer fra Haugerud der han gjorde 8 poeng (5+3) fra backposisjon forrige sesong. 30-åringen har tidligere også spilt for Sagene og nettopp Akerselva, så helgens serieåpning blir altså et møte med gamleklubben.

Med Borgen i laget får GIF en rutinert spiller med god erfaring fra Eliteserien, og selv sier han at det er i den defensive delen av spillet han har mest å bidra med. Etter at det ble kjent at Haugerud valgte å trekke seg fra Eliteserien etter forrige sesong var det usikkert hvor Borgen skulle fortsette å spille. Han er derfor svært glad for at han fikk fortsette karrieren på høyeste nivå i GIF.

– Å komme til GIF har vært veldig moro. At Paul har gitt meg denne sjansen, selv om jeg stort sett har vært skadet de siste sesongene, setter jeg veldig stor pris på, sier han til gif-fighters.no.

Etter noen sesonger midt på tabellen og med tap i kvartfinalen i sluttspillet har herrene forsterket seg i forkant av denne sesongen.

– Jeg tror årets sesong kan bli veldig bra. Det at det er veldig mange på treningene er jo også utrolig moro. Da blir det ordentlig konkurranse om plassene, avslutter han.

Borgen skal spille med draktnummer 88, og du kan se han og resten av laget i aksjon mot Akerselva i Lihallen førstkommende lørdag!

KLAR FOR SERIESTART: Mats Borgen i aksjon mot Sveiva under en treningskamp (bildet er lånt fra innebandyavisen.no)

[/av_textblock]

← Kommende kamper: Uke 37   |   J15 til topps i Planke Cup →