Forza Fighters

J15 til topps i Planke Cup


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


10.09.18 | Jonas Neskvern


Planke Cup 2018 er nå over for de sju lagene som deltok fra GIF Fighters. Vi starter med å gratulere J15-laget som gikk helt til topps i sin klasse etter å ha slått BMIL i finalen med 2-1. På veien mot finalen gikk jentene ubeseiret gjennom gruppespillet før de slo Tunet 2-0 i semifinalen.

Samtidig som J15 spilte sin finale var G15 i aksjon i sin finale mot Sveiva. Det endte med et surt 1-2-tap der Sveiva avgjorde kampen med en scoring i sluttminuttene.

TAP I FINALEN: G15 tapte 1-2 for Sveiva

G13 og G12 var også i aksjon under helgen. G13 tok seg til semifinalen i B-sluttspillet, mens G12 tapte i kvartfinalen mot Asker. I tillegg til disse fire lagene deltok to lag i G10-klassen og ett lag i J10, men i disse klassene registreres det ikke resultater.
[/av_textblock]

← – Å komme til GIF har vært veldig moro   |   Planke Cup starter i kveld! →