Forza Fighters

Planke Cup starter i kveld!


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


07.09.18 | Jonas Neskvern


I kveld er det endelig klart for første spilledag i den tradisjonsrike turneringen Planke Cup. GIF Fighters er på plass med sju lag i årets utgave i klassene G10 (2 lag), G12, G13, G15, J10 og J15. Turneringen som spilles i Kongstenhallen (fem baner), Borgehallen og Gressvikhallen har i flere år blitt regnet som landets mest prestisjefulle oppkjøringsturnering, og en stor andel av klubbene på Østlandet er representert også i år.

For de av dere som ønsker å følge med på hvordan det går med våre lag i løpet av helgen, så kan dere klikke dere inn her:

http://teamplaycup.se/cup/?home=plankecup/18&layout=1&overview
[/av_textblock]

← J15 til topps i Planke Cup   |   Komfortabel seier i Bækkelagshallen →