Forza Fighters

G15 forsterker trenerteamet!


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


30.07.18 | Jonas Neskvern


For få dager siden ble det klart at G15 forsterker trenerteamet med Henrik Gulbrandsen og Olav Falkeid denne sesongen. Duoen står med fire NM-gull hver på juniorsiden og var begge en del av det norske landslaget som spilte U19-VM i 2015. Forrige sesong spilte Olav som kjent for Umeå City i Sverige, mens Henrik ledet vårt G19-lag til seriemesterskapet i G19 Elite som hovedtrener.

G15 stiller denne sesongen lag i både G15 Elite og G15 1. divisjon i tillegg til at flere av spillerne er aktuelle for spill i G17 Elite. Målet er selvsagt en NM-finale på slutten av sesongen, men i første omgang er fokuset rettet mot oppkjøringsturneringene Planke Cup og Face Off Cup i september. Undertegnede skal selvsagt også være med videre og vil holde dere godt oppdatert på hjemmesiden!
[/av_textblock]

← Åtte GIFere tatt ut til landslagssamling!   |   Hvem har gjort flest poeng? →