Forza Fighters

Aas gjør comeback!


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


06.06.18 | Jonas Neskvern


I dag har vi gleden av å annonsere at Thomas Aas gjør comeback i GIF Fighters etter tre sesonger borte fra innebandy. Thomas har spilt i GIF hele karrieren, så det er derfor gledelig at han nå har fått lysten tilbake. Totalt står han med 98 poeng (31+67) i Eliteserien, i tillegg til 20 poeng (7+13) i NM.

«Hansa» Wilhelmsen: – Thomas Aas er en tung signering som jeg spår vil overraske alle! Han har fysikk og tempo som få kan matche i Eliteserien. Gjelleråsen kan forvente mye, og han sier selv at han kan tenke seg å spille med flagget på brystet igjen. Det er ingen tvil om at han har nivået, men spørsmålet er om han får sjansen. Han har allerede imponert på fystester og i spill under oppkjøringen!

Her kan du lese hva Thomas selv hadde å si til gif-fighters.no om comebacket:

– Hva tenker du om å gjøre comeback GIF?

– Veldig spent! Det ser ut til å ha skjedd mye i klubben siden sist og det er mange unge spillere som har tatt steget. Vi har også fått inn et par gode signeringer – og flere kommer – som kan være med å løfte laget, enten det er på eller utenfor banen. Samholdet er der og det også, så det blir morsomt når sesongen drar i gang til høsten!

– Hva kan du bidra med i laget?

– Jeg håper å bidra med motivasjon og rutine. Selv om det er tre år siden sist jeg var aktiv så er ikke dette noe som bare blir borte. Jeg kommer til å ta den rollen som kreves i laget og er 100 prosent innstilt på å bidra i alle ledd.

– Hva tenker du om det GIF har på gang?

– Som jeg sa innledningsvis så har GIF mye spennende på gang i den unge stammen som er der i dag. Mange dyktige spillere som har kapasiteten og utgangspunktet til å kunne heve seg enda flere hakk. Målet fremover må jo være å bidra med å dyrke dette videre så vi igjen er tilbake i topp 4 og kjemper om edelt metall!

– Hva er målet videre som spiller?

– Laget vil alltid komme først for min del! Mine mål og ambisjoner skal derfor bidra til å gjøre laget bedre, og på den måten kan laget også hjelpe meg med å bli bedre. Enten det er å bli en bedre forsvarsspiller ved å hele tiden sørge for å spille mot dyktige spillere som Olav Falkeid og Robin Norstrøm, til å hente ut det siste i hver match ved å følge motivatorer som «Hansa».

GJØR COMEBACK: Thomas Aas i aksjon mot Sveiva i 2014 (bildet er lånt fra innebandy.no)

[/av_textblock]

← Bratland klar for GIF   |   Ekestubbe er klar! →