Forza Fighters

G14 reiser til Stavanger!


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


25.04.18 | Jonas Neskvern


En lang sesong skal denne helgen avsluttes med spill i Stavanger Open for G14-laget. Etter at de foregående sesongene har blitt avsluttet med deltagelse i Zone Cup (tidligere TV Boden Cup) i Fredrikstad, så bestemte vi oss altså for å prøve ut noe helt nytt i år. Stavanger Open har utviklet seg til å bli Norges største innebandyturnering, og får så vidt jeg vet besøk fra GIF Fighters for første gang i årets utgave.

I denne turneringen møter man lag man ikke kjenner til fra de vanlige seriene/turneringene her på Østlandet, og forhåpentligvis inkluderer det også noen potensielle motstandere i fremtidige NM-sluttspill.

I G14-klassen stiller det totalt 14 lag fordelt i fire puljer, og i motsetning til lignende turneringer er det kun puljevinnerne som tar seg videre til semifinalene. Vi reiser over med en tropp på 16 spillere og en målsetning om å vinne turneringen. Det er alltid spennende å se hvilket nivå man ligger på sammenlignet med de beste lagene fra andre deler av landet, så da gjenstår det bare å se om vi er i rute når kampene skal spilles!
[/av_textblock]

← Årets første signering er klar!   |   To spillere fra GIF på U19-samling! →